Medewerker Vastgoed

Locatie

Rotterdam

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het gaat hier om een gemeente met een bijzonder actief grondbeleid en veel eigen vastgoed. De afdeling Vastgoed bestaat uit ongeveer 25 medewerkers en is in verschillende teams opgedeeld. Vastgoedmanagement is hier één van. Binnen de gemeente is er een forse vastgoedpositie aanwezig welke met name gericht is op maatschappelijk vastgoed.

Binnen het team vastgoedmanagent is door de toegenomen werkzaamheden een vacature ontstaan van Medewerker Vastgoedmanagement.

Functieomschrijving

In je functie zul je een bijdrage leveren aan het gemeentelijk vastgoedbeleid en de exploitatie van het beheerde vastgoed, alsmede het verzorgen van vastgoedtransacties.

Samen met een ervaren collega verzorg je de verwerving en verkoop van vastgoed. Hiervoor stel je o.a. (meerjaren) exploitatie-opzetten op, verzorg je het gehele scala aan verhuren etc.

Verder verzorg je (mede) het bedrijfseconomisch beheer van het gemeentelijk vastgoed. Hiervoor signaleer je relevante beleidsmatige, maatschappelijke, financieel-economische en marktontwikkelingen en onderzoekt de consequenties voor het gemeentelijk vastgoedbeleid. Op basis van berekeningen en begrotingen kom je tot voorstellen met derden.

Tenslotte verricht je adviserende werkzaamheden op het terrein van vastgoed. Hierbij kun je aan de volgende werkzaamheden denken:

  • Bereidt de verwerving en/of verkoop van vastgoed voor (o.a. zorgen voor taxaties en de analyse daarvan);
  • Voert besprekingen/onderhandelingen met betrekking tot vastgoedtransacties;
  • Zorgt voor het opstellen van overeenkomsten betreffende vastgoedtransacties;
  • Onderhoudt contacten met klanten en marktpartijen (o.a. makelaars en projectontwikkelaars);

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die nog echt in de functie kan groeien. Je bent goed in staat financieel-economische afwegingen te maken. Bij voorkeur heb je een BE vooropleiding genoten. Je bent goed in staat belangen te kunnen inschatten en te bepalen of vastgoed op geschikte wijze gebruikt wordt. Je kunt daarom goed belangen wegen en blijft altijd zakelijk.

Je kunt goed verbinden (veel verschillende interne en externe contacten) en bent communicatief vaardig, maar je bent ook zeer nauwkeurig in je vastleggingen en berekeningen.

Het gaat hier om een functie voor 4 dagen per week, maar minder is prima bespreekbaar.

Het gaat hier om een veelzijdige en dynamische groeifunctie. Neem gerust contact op voor meer details.

Dienstverband

Vast


Solliciteren