Vakkundige professionals zijn van groot belang voor uw organisatie; zij zijn de kern van uw onderneming en spelen hierin een sturende rol. Daarom is het voor u van belang een goed team vakkundige medewerkers binnen de organisatie te hebben.

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo en de stappen voor het vinden van de juiste persoon worden steeds complexer. Het vinden van de juiste persoon is daardoor niet altijd even eenvoudig en zelfs een arbeidsintensief en specialistisch proces. Het is namelijk niet alleen van belang dat een medewerker vakinhoudelijk past in een functie, maar ook de persoonlijkheid moet aansluiten op de bedrijfscultuur van uw organisatie en de mentaliteit van het team.

In deze zoektocht zijn wij u graag van dienst. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en uw behoeften zowel voor de korte als lange termijn. Door onze vakinhoudelijke kennis en uitgebreide netwerk kunnen wij u op een snelle, flexibele en persoonlijke wijze met de juiste kandidaten in contact brengen. Tijdens het traject gaan wij persoonlijk en discreet te werk. Hierbij bepaalt uw tevredenheid ons succes. Wij bieden onze diensten altijd aan op “no-cure-no-pay” basis.

Werkwijze

Uw vacature nemen wij uitgebreid met u door waarbij niet alleen “harde”, maar ook “zachte” factoren aan de orde zullen komen. Omdat wij ons in uw bedrijf verdiepen, kunnen we gericht op zoek gaan naar geschikte kandidaten middels file-, network- en mediasearch. Ons zeer uitgebreide netwerk zetten we graag voor u in.

De door ons geselecteerde kandidaten worden aan u voorgesteld middels een cv en een profielschets, uiteraard na toestemming te hebben verkregen van de desbetreffende kandidaat. Vervolgens begeleiden wij het gehele traject, vanaf het arrangeren van het eerste gesprek tot na de succesvolle overeenkomst. Tussentijds houden wij u en de kandidaat goed op de hoogte van de voortgang van de procedure. Zowel met uw gegevens als die van onze kandidaten gaan wij discreet om.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mw. Roela Nakratzas.